Personal coaching

Wanneer jij kiest voor personal coaching bij Arjen Coaching en Begeleiding dan betekent dat dat je het commitment aangaat met je eigen proces, een proces waar we samen voor gaan. Tijdens “de reis” die je gaat maken doe je inzichten op in je eigen functioneren, in je emoties en in de manier waarop jij met je gedachten omgaat.

We starten dit proces met een vrijblijvende en kosteloze kennismaking, wanneer jij van mening bent dat ik en mijn manier van mijn werken passen bij jou. En ik ben van mening dat ik de coach/therapeut ben voor jou, dan maken we een eerste vervolgafspraak.
Gedurende het proces zal ik je begeleiden en coachen, ik zal naast en achter je staan, je krijgt dus ook 100% commitment van mij voor jou proces, ik zal jouw personal coach zijn.

De personal coaching is mogelijk in drie pakketten:

Pakket 1: Personal coaching/ACT

We starten de therapie met een intake, op basis hiervan maken we een contextuele probleemanalyse, om de effectiviteit aan het einde van de therapie te kunnen meten vul je tevens de flexibiliteit index test in, deze zal aan het einde van de therapie nogmaals ingevuld worden.

  • Een pakket van in totaal 14 sessies, waarvan 12 sessies personal coaching op basis van ACT en 2 sessies balance breathing.
  • Een sessie personal coaching duurt 1 uur tot 1.5 uur
  • Een balance breathing sessie duurt 1.5 tot 2 uur

Pakket 2: de snelle interventie

Tijdens de snelle interventie wordt er doorgepakt vanaf het kennismakingsgesprek. We zoomen direct in op actuele zaken die spelen. Je krijgt in 4 sessies handvatten aangeboden om op een praktisch manier aan de slag te gaan met je eigen gedrag in je dagdagelijkse situatie.

  • 4 sessies personal coaching van 1 uur

Pakket 3: de strippenkaart

De strippenkaart is een mogelijk vervolg op de snelle interventie en het pakket personal coaching/ACT-programma.

  • Een strippenkaart op naam van 10 sessies personal coaching van 1 uur
  • Met een geldigheid van 18 maanden

Durf jij het aan?

Het leven is als een stromende rivier, soms sta je zelf aan het roer, soms ben je overgeleverd aan de stroming.
Klik hier om een afspraak te maken